0898 202 440 kostovbat@abv.bg
TROCAL един от водещите доставчици на прозоречни системи от пластмаса. Като истински пионер в бранша – преди 50 години TROCAL разработва първия серийно произведен прозорец от пластмаса – марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара продукти и услуги. Какво отличава TROCAL:
– TROCAL е уникален – със своите специалисти, които мислят по новому и постигат необикновени неща.
– TROCAL е гъвкав, защото сме бързи, а ориентир за нас са нашите цели и нашите клиенти.
– TROCAL е открит, защото поддържаме открит и честен диалог със сътрудници, клиенти и общесвеността.
– TROCAL е иновативен, защото разработката на ориентирани към бъдещето продукти и услуги за отделните пазари е стара наша традиция.
Прозорецът с най-добрите функции Решение за всеки стил в строителството. С подредбата на крило и каса в различни равнини както и с привлекателно стройната си видима част TROCAL InnoNova_70.A5 classic създава свободни пространства за изграждане на претенциозни фасади. Но тя умее да убеждава не само с външния си вид:
Топлоизолация
С дълбочина на профила от 70мм и U-стойности от 1,1 W/m2K далеч се надхвърлят изискванията, произтичащи от Разпоредбата за пестене на енергия (EnEV). Икономичност и екологичност под един покрив. И се изплаща. TROCAL InnoNova_70.A5 classic: Прозорецът с най-добрите функции.
Прилягащо уплътнение
Тази система се характеризира чрез двете си уплътняващи равнини. Едно вътрешно и едно външно трайноеластични уплътнения се грижат перфектното уплътняване между крило и каса. Допълнително предимство: Сгъвката на прозореца се чисти много лесно.
5 камери
Своеобразните, подредени като в пчелна пита профилни камери придават на прозореца висока собствена стабилност и същевременно възпрепятстват усукването.
Цвят и дизайн
С цветовете прозорците и фасадите получават ново лице. Възползвайте се от многобройните възможности, предоставени Ви от цветовата компетентност на TROCAL.
Алуминиева и pvc дограма в Пловдив от фирма Анна 2008

 

Translate »