0898 202 440 kostovbat@abv.bg

PVC Профили TROCAL

 

 

TROCAL един от водещите доставчици на прозоречни системи от пластмаса. Като истински пионер в бранша – преди 50 години TROCAL разработва първия серийно произведен прозорец от пластмаса – марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара продукти и услуги. Какво отличава TROCAL:
– TROCAL е уникален – със своите специалисти, които мислят по новому и постигат необикновени неща.
– TROCAL е гъвкав, защото сме бързи, а ориентир за нас са нашите цели и нашите клиенти.
– TROCAL е открит, защото поддържаме открит и честен диалог със сътрудници, клиенти и общесвеността.
– TROCAL е иновативен, защото разработката на ориентирани към бъдещето продукти и услуги за отделните пазари е стара наша традиция.
Прозорецът с най-добрите функции Решение за всеки стил в строителството. С подредбата на крило и каса в различни равнини както и с привлекателно стройната си видима част TROCAL InnoNova_70.A5 classic създава свободни пространства за изграждане на претенциозни фасади. Но тя умее да убеждава не само с външния си вид:
Топлоизолация
С дълбочина на профила от 70мм и U-стойности от 1,1 W/m2K далеч се надхвърлят изискванията, произтичащи от Разпоредбата за пестене на енергия (EnEV). Икономичност и екологичност под един покрив. И се изплаща. TROCAL InnoNova_70.A5 classic: Прозорецът с най-добрите функции.
Прилягащо уплътнение
Тази система се характеризира чрез двете си уплътняващи равнини. Едно вътрешно и едно външно трайноеластични уплътнения се грижат перфектното уплътняване между крило и каса. Допълнително предимство: Сгъвката на прозореца се чисти много лесно.
5 камери
Своеобразните, подредени като в пчелна пита профилни камери придават на прозореца висока собствена стабилност и същевременно възпрепятстват усукването.
Цвят и дизайн
С цветовете прозорците и фасадите получават ново лице. Възползвайте се от многобройните възможности, предоставени Ви от цветовата компетентност на TROCAL.

 

PVC Профили VIVA PLAST

 

Профилът VIVA PLAST е разработен, конструиран и изпитан с помоща на инженери от немският инситут в Розенхайм. Системата отговаря на EN12608 разработен от Европейския комитет за номериране на PVC системи. Напълно автоматизираният процес на производство, гарантира високото качество, чиито контрол се извършва чрез специално разработена за това програма. Повърхността на профилите VIVA PLAST е с най-висок клас блясък и абсорбираща способност на светлината. Използваните висококачествени материали без съдържание на олово, гарантират екологично и биологично безвреден профил. При продължително излагане на атмосферни условия, профилите запазват невредима своята цялост, повърхност, блясък и цвят.
 
 
Технически параметри на система 7500 VIVA PLAST:
 • строителна ширина 70мм
 • брой на камерите: 5 броя
 • топлоизолация: Uf=1,2-1,3 W/m?K при производство със стандартна армировка.
 • Звукоизолация: до клас на шумоизолация 4 /VDI 2719/
 • Възпрепятстване на взлом: до клас на съпротивление 3 /DIN V ENV 1627/
 • Въздушно уплътняване срещу бурен дъжд
 
Профилите притежават отлична топлинна и звукоизолация. Параметрите на стъклопакета, могат да варират от 24мм до 32 мм. Системата не позволява образуването на конденз. При изпитване на вертикално и усукващо натоварване на крилото със сила 550N и при изпитания за якост на удар с падаща тежест, функционалните качества на прозореца с обкова се запазват. Якостта на профила се постига посредством равномерното молекулярно разпределение на сместта, поемаща механичните натоварвания. 5 камерната система на VIVA PLAST се характеризира чрез двете си упрътняващи равнини, едно вътрешно и едно външно трайноеластично уплътнение, което се грижи за перфектното уплътняване между крило и каса. Уплътненията са вградени в стъклодържателя, което значетилно повишава енергийната ефективност на профила. Устойчиви са на стареене и атмосферни влияния, те осигуряват дългогодишно безупречно функциониране. Прозорците изработени с новата 5 камерна система, могат, да намалят загубата на енергия в помещението до 47%, което ги прави идеално решение за всеки дом.
 
Цената на Вива пласт е 280 лева петкамерна и включва подарък комарник.
 

 

 

PVC Профили REHAU

 

 

Основни пазарни предимства на системите REHAU:
 
 • Произвеждана само и единствено в Германия
 • Оптимално съотношение качество – цена
 • Изключително дълъг живот и качествени повърхности
 • Светлорезистентна и силно устойчива на климатични въздействия
 • Атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност
 • Максимално лесно почистване и поддръжка
 • Брилянтно бял цвят и блестяща повърхност
 • Богата цветова гама
 
Тези профили притежават висококачествена повърхност и привлекателен заоблен дизайн. Многобройните форми, цветове и крила ви дават неограничени възможности. Прозорците REHAU пестят разходи за отопление и са идеален вариант за нискоенергийни къщи и програмите за саниране. 5-те въздушни камери на тази система са изолираща бариера за ниските външни температури. Резултатът е забележително ниският коефициент на топлопреминаване 1.3W/m2K. Това прави тези прозорци идеални за оптимална енергийна ефективност на стари сгради – благодарение на ниските разходи за отопление. Топлинните загуби се намаляват до 75%. На всички системи REHAU се монтира обков MACO. Изключително надежден и регулируем в трите равнини. Стъклопакета е изработен от флоат стъкло произведено по най-съвременна технология. Всички профили на REHAU имат и дървесни декори. Може да разчитате на модерните – златен дъб, махагон, тъмен дъб и др. Профилите са изработени от материал с повишена удароустойчивост. Прозорците с дървесен декор са лесни за поддръжка и почистване и са изклчително устойчиви на различни атмосферни влияния. Чрез прозорците REHAU Euro-Design 60 и REHAU Euro-Design 70, в дома Ви остава приятно тихо. За да можете да си почивате спокойно вкъщи , прозорците от система REHAU се предлагат с различен клас защита срещу проникване с взлом – в зависимост от  потребностите Ви.
 

 

Profilink Система 5 камери

 

Profilink Система 5 камери  –  многокамерна система с конструктивна ширина от 70 мм представя нови стандарти за естетика на PVC системи за прозoрци. С елегантно заоблени ръбове на крилото и касата и своя индивидуален стил Profilink 5 камери  привлича погледа и превръща дори най- непривлекателните фасади в модерни архитектурни постижения. Системата включва основни профили – крило, каса, кемпфер и други спомагателни профили и по този начин педлага неограничени възможности за дизайн. Системата притежава високи технически характеристики: иновативност и отлични топло и шумо изолационни характеристики, което ще ви накара да се почувствате компфотрно и уютно в собствения си дом .

 
 • 5-камерна система с водобранно крило с ширина 76.5 мм.
 • Елегантен и съвременен дизайн.
 • Tоплоизолационни характеристики U=1,21 W/m²K
 • Висока шумоизолация Rw=31 db, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
 • Гладка, лесна за почистване повърхност на профилите.
 • Универсални усилители, гарантират висока стабилност на конструкцията.
 • Възможност за използване на различни стъклопакети от 24- 36 мм, което увеличава коефициента на шумо- и топлоизолация.
 

 

Профилинк 4 камерна дограма

 • 4-камерна система с широчина 60мм.
 • Елегантен и съвременен дизайн.
 • Елегантен контур
 • Tоплоизолационни характерстики U=1,28 W/m²K
 • Висока шумоизолация Rw=31 db , осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
 • Гладка, лесна за почистване повърхност на профилите.
 • Универсални усилители, гарантират висока стабилност на конструкцията.
 • Възможност за използване на различни стъклопакети от 24 и 30 мм, което увеличава коефициента на шумо- и топлоизолация.
 • Стабилна система с отлични топлоизолационни характерстики.
 • Висококачествен PVC материал, устойчив на въздействието на външната среда

 

Translate »